Te huur : Duplex te Zottegem

€620/maand

Zeer gezellig Duplex-appartement op ideale ligging

Dit duplex appartement op de eerste verdieping (er is geen lift) is uitgerust met alle modern comfort. Naast de ruime zitplaats is er een open keuken met eetgelegenheid, de uitrusting is compleet met inbegrip van kookplaat, oven, dampkap, frigo en spoelbak, veel en ruime kasten maken deze keuken erg praktisch. Naast de keuken is een ruime berging waar u gemakkelijk een diepvries, wasmachine (aansluiting voorzien) en droogkast kan plaatsen.
De trap leidt u naar de duplexverdieping waar u een mooie badkamer met dubbele spoelbak, bad met douchescherm en een wc vindt; de kleinste slaapkamer kan nog perfect als kinderkamer gebruikt wordenen biedt plaats aan een bed een kast en zelfs een bureautje. De grote slaapkamer is is ruim bemeten, er is een ruime dressing , de huidige huurders hebben er zelfs nog een bureau ingericht.
Het appartement is gelegen in een klein en rustig gebouw, er zijn slechts drie units. Vanzelfsprekend wensen we deze kwaliteit te behouden.
De ligging is echt super, op wandelafstand (100 meter !!) van alle openbaar vervoer, scholen en winkelcentrum ....
Voor de deur is er een ruime gratis parking
Indien u op zoek bent naar een echt gezellig, modern en goed gelegen appartement, moet u zeker bellen om een bezoek te regelen!
Deze duplex is ideaal voor een jong gezinEigenschappen


zoek in ons aanbod

         

Prijs:
 - €


            100         200         300         400         500         600         700

Zoekt u een syndicus?

Wenst u te bouwen of te verbouwen?

Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod