Te koop : Appartement te Benidorm

Sunset Drive

Dit schitterende project is gelegen op wandelafstand (ca 200 m) van het Poniente strand in Benidorm. Sunset Drive bestaat uit 2 gebouwen met telkens 24 verdiepingen, ondergrondse autostaanplaatsen en bergingen.
Er zijn appartementen met 2, 3 en 4 slaapkamers die quasi allemaal genieten van fabuleuze zeezichten en alle zuid georiënteerd zijn.

Gemeenschappelijke voorzieningen
Lekker relaxen aan de zwembaden, waarvan één verwarmd in de winter en met een prachtig zicht op de blauwe zee, ontstressen in één van de verwarmde jacuzzi’s, een balletje slaan op het paddle of tennis court,….., het zijn allemaal voorzieningen waarvan u kan genieten!!

De gebouwen
De gebouwen bestaan uit 24 verdiepingen. Alle appartementen op alle verdiepingen bieden u naast een comfortabel interieur een zeer ruim terras. Op de 22e tot de 24e verdieping zijn er duplex penthouses met schitterende dakterrassen. Alle appartementen hebben 2, 3 of 4 slaapkamers en 2, 3 of 4 badkamers.
Sunset drive zal een “benchmark building” zijn in Benidorm

De Omgeving

Stranden
Op wandelafstand vindt u het mooie strand van Playa de Poniente. Dit strand van gouden zand is het grootste van de stad met een lengte van 3 km.

Golfterreinen
Binnen een afstand van enkele kilometer zijn er meerdere gorlfterreinen : Villaitana, Sierra Cortina, Las Rejas, Don Cayo, Bonalba en Ifach.

Voorzieningen
Binnen wandelafstand vindt u alle voorzieningen die u nodig hebt in het dagelijkse leven : supermarkten, banken, apotheker, ….

Ontspanningsmogelijkheden
Naast de talrijke mogelijkheden om te dineren, te feesten, …. biedt deze omgeving u eveneens :
Terra Mitica, Terra Natura, Aqualandia en Mundomar.
Daarnaast zijn er nog verschillende jachthavens binnen enkele kilometers van het project.Eigenschappen


zoek in ons aanbod

         

Prijs:
 - €


            100         200         300         400         500         600         700

Zoekt u een syndicus?

Wenst u te bouwen of te verbouwen?

Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod