Te koop : Appartement te Los Arenales del Sol

INFINITY VIEW

Infinity View is schitterend gelegen 1ste lijn aan de mooie wandelboulevard van Arenales del Sol, op enkele km van Alicante. Het prachtige, eindeloze strand ( +- 8 km ) van Carabassi nodigt u uit voor een lange wandeling. Even verderop kan je rondkuieren in het mooie natuurpark ‘Clot del Galvany‘.

Gemeenschappelijke voorzieningen
Het project biedt u de mogelijkheid om u fit te houden op de buiten-gym, te zwemmen in het verwarmde zwembad (4 zwembaden in totaal), te relaxen in een van de twee verwarmde jacuzzi’s,… De kinderen kunnen zich uitleven in het speciaal voor hen aangelegde kinderbad met speeltuin.

De gebouwen
Infinity View zal een landmark worden door zijn ongeëvenaarde architectuur!! We bieden u appartementen aan met 2 of 3 slaapkamers. Alle units hebben tuin, terras en/of solarium waarvan de meeste zullen kunnen genieten van prachtige uitzichten over de azuurblauwe zee!!

Het interieur
Alle appartementen worden afgewerkt met hoogwaardige materialen. Indien u opteert voor een meubelpakket omvat dit quasi alles. Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen uit 3 verschillende meubelpakketten.

De Omgeving

Stranden
1ste lijn gelegen aan de prachtige wandelboulevard van Arenales del Sol. Voor een heuse strandwandeling ligt het +- 8 km –lange carabassi - strand er uitnodigend bij !

Golfterreinen
Voor golfliefhebbers is Infinity View de perfecte uitvalsbasis. In de nabije omgeving vindt u namelijk diverse 18-holes golfterreinen : El Plantio, Alicante Golf, Alenda en Bonalba.

Voorzieningen
Binnen wandelafstand vindt u alle voorzieningen die u nodig hebt in het dagelijkse leven : supermarkten, banken, apotheker, ….
In de nabije omgeving is er eveneens het shoppingcenter van Gran Alacant en uiteraard kan u naar Alicante waar alles aanwezig is!!
Eigenschappen


zoek in ons aanbod

         

Prijs:
 - €


            100         200         300         400         500         600         700

Zoekt u een syndicus?

Wenst u te bouwen of te verbouwen?

Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod