Te koop : Appartement te Orihuela

Terrazas de Campoamor

Terrazas de Campoamor is gelegen in Orihuela Costa in de omgeving van verschillende golfterreinen en op enkele minuten van meerdere prachtige baaien.
Het project bestaat uit 195 appartementen verdeeld over 8 gebouwen. Alle units kijken uit naar de prachtige gemeenschappelijke tuinen met zwembaden, fitness, verwarmde jacuzzi’s, …..
Er zijn appartementen op het gelijkvloers met terras en tuin, op het eerste en tweede verdiep met terras en op de derde verdieping met terras en dakterras.
Voor elk appartement is er bovendien een autostaanplaats voorzien.
Gemeenschappelijke voorzieningen
Het volledig afgesloten project biedt u zeer veel faciliteiten : meerdere zwembaden in prachtige tuinen, speeltuin, buitengym, verwarmde jacuzzi’s, ..

De gebouwen
De gebouwen in hedendaagse architectuur hebben een gelijkvloers met daarboven 3 verdiepingen en een dakterras.
Het interieur
Alle appartementen worden afgewerkt met hoogwaardige materialen. Indien u opteert voor een meubelpakket omvat dit quasi alles. Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen uit 3 verschillende meubelpakketten.

De omgeving
Stranden
In de directe omgeving vindt u het mooie strand van Campoamor waar u een aangename duik kan nemen in de azuurblauwe zee. Gaat u liever naar een ander strand : geen probleem! De stranden Playa Flamenca, La Zenia en Cabo Roig zijn ook heel nabij.
Golfterreinen
Voor golfliefhebbers is Terrazas de Campoamor de perfecte uitvalsbasis. In de nabije omgeving vindt u namelijk drie 18-holes golfterreinen : Villamartin, Las Ramblas en Campoamor.
Voorzieningen
Binnen wandelafstand vindt u alle voorzieningen die u nodig hebt in het dagelijkse leven : supermarkten, banken, apotheker, ….Eigenschappen


zoek in ons aanbod

         

Prijs:
 - €


            100         200         300         400         500         600         700

Zoekt u een syndicus?

Wenst u te bouwen of te verbouwen?

Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod