Te koop : Appartement te Pulpí

Mar de Pulpí

Mar de Pulpí is optimaal gelegen direct aan zee. Het ligt op slechts een minuutje van het dorpscentrum van San Juan de los Terreros en op een kwartiertje van Aguilas. Indien u op zoek bent naar een rustgevende omgeving dan is Mar de Pulpí zeker iets voor u.
Het complex beschikt over tal van mogelijkheden : zwembaden voor volwassenen en kinderen, tennis, watersporten, …. .
Je kan tevens gaan wandelen of joggen in de prachtig aangelegde tuinen (ca 70.000 m²) tussen de zee en de residentiële urbanisatie.
In het project Mar de Pulpí heeft men gekozen voor laagbouw. Op het gelijkvloers hebben de appartementen steeds een overdekt terras en een tuin, deze op de eerste verdieping hebben altijd een terras en een solarium. Er zijn units met 2 en 3 slaapkamers. Voor elke wooneenheid is er een ondergrondse parkeerplaats voorzien.
Golfterreinen
De golfers onder u kunnen terecht in Aquilon Golf (op slechts 3km) of Desert Spring golf; een golf in een typisch woestijnlandschap, waar de streek van Almeria voor bekend staat.

Voorzieningen
In het commercieel centrum van een project vindt u alle dagdagelijkse benodigdheden.
800 meter van Mar de Pulpi ligt San Juan de los Terreros met zijn sfeervolle winkeltjes, cafeetjes, restaurants, ….

Stranden
Voor het project vindt u een aangelegd strand waar u in alle rust kan genieten van zon, zee en strand. Tussen het project en het dorp is een zeer mooi zandstrand met verschillende bars en een uitermate aangename sfeer tijdens de zomerdagen.

Alle appartementen worden afgewerkt met hoogwaardige materialen. Indien u opteert voor een meubelpakket omvat dit quasi alles. Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen uit 3 verschillende meubelpakketten.Eigenschappen


zoek in ons aanbod

         

Prijs:
 - €


            100         200         300         400         500         600         700

Zoekt u een syndicus?

Wenst u te bouwen of te verbouwen?

Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod