Te koop : Woning te Manacor

Pinars de Murada

Pinars de Murada is een exclusief, residentieel project gelegen in Cala Murada, niet zo ver van Manacor aan de oostkust van Mallorca.
Het project biedt moderne, ruime villa’s.
Als eigenaar in Pinars de Murada kan u gebruik maken van de ‘social club’. Hier vindt u een sfeervolle cafetaria, een sauna en een jacuzzi. In de tuin van ca 2.800 m² kan u een verfrissende duik nemen in het mooie zwembad.
De gebouwen
Villa’s
In deze fase worden twee types aangeboden; namelijk type A (2 slaapkamers en 2 badkamers) en type B (3 slaapkamers en 2 badkamers).
Het interieur
Alle villa’s worden afgewerkt met hoogwaardige materialen. Indien u opteert voor een meubelpakket omvat dit quasi alles. Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen uit 3 verschillende meubelpakketten.

Omgeving

Stranden
Het mooie strand van Cala Murada ligt op wandelafstand van het project. De oostkust van Mallorca is gekend om zijn talloze baaien. In sommige is er veel ambiance, in anderen zal u de enige zijn om te genieten. Aan u om ze te ontdekken.
Het project zelf ligt in een natuurlijke omgeving met veel pijnbomen.

Golfterreinen
Vall D’Or is een schitterend golfterrein op ca 5 km van het project. Ook de niet golfers kunnen hier genieten van een hapje en een drankje. Lekker genieten met schitterend uitzicht over de golf en naar de zee.

Voorzieningen
Cala Murada beschikt over restaurants, autoverhuur, apotheek, banken, dokter, …. Ook is er een goede busverbinding met de grotere steden van het eiland. Het treinstation in het nabij gelegen Manacor brengt u rechtstreeks naar Palma.Eigenschappen


zoek in ons aanbod

         

Prijs:
 - €


            100         200         300         400         500         600         700

Zoekt u een syndicus?

Wenst u te bouwen of te verbouwen?

Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod